St. Catherinespark Dublin: under construction

161101-under-construction-dublin

Afgelopen week zijn de graafwerkzaamheden in St. Catherinespark in Dublin gestart.

Een plaatselijke aannemer modelleert het glooiende terrein volgens de tekening hoogtelijnen. Middels videoverslag komen de eerste beelden binnen en stemmen we de werkzaamheden op afstand af. Ondertussen lopen op de achtergrond de voorbereidingen voor de installatie van het bron- en beeksysteem met helophytenfilter.

Voor de afronding van de werkzaamheden plannen we een workshop volgend jaar. We denken aan een combinatieworkshop van een inleidend theoretisch veiligheids- en constructie gedeelte met aansluitende werkpraktijk. Op deze manier hopen we de kennis over het maken van Speelnatuur onder de Ierse collega’s te verdiepen. Tijdens de workshop zullen de klim- en klauterconstructies, wilgenbouwwerken en andere speelse elementen uit het 161101-ontwerptekening-st-catherinesontwerp ontstaan.